fbpx

Over Ons

ERRO HEATING, opgericht in 1989 door Rob Brands, specialiseert zich in verwarming en ventilatie, koeling en sanitair, en dit zowel voor particulieren als voor de industrie.

Advies op maat van een Erro-expert

Onze Missie

In 1989 zette Rob Brands Erro Heating op de kaart. Een onderneming gespecialiseerd in duurzame totaaloplossingen in verwarming, ventilatie, koeling en sanitair. Dit voor industrie en particuliere sector, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Erro Heating beschikt over een toonzaal van 600 m2. Hier staat ons team van experts klaar om je professioneel advies te verlenen.

Ons team bestaat uit een 50-tal professionals. Samen brengen we al meer dan 30 jaar moderne technologie en ecologie dichter bij elkaar. 

 

Waarom zijn we anders?

Erro Heating gaat voor een persoonlijke aanpak. Ieder project wordt met transparantie behandeld. Zo ben jij van A tot Z op de hoogte! Van ontwerp tot realisatie heb jij het voor het zeggen. Samen kiezen we de beste producten uit die binnen jouw budget vallen. Door onze grote toonzaal heb je de kans om de materialen te zien én te voelen!

Om je van kwaliteit te kunnen verzekeren, dragen we service en permanente kwaliteitsmonitoring hoog in het vaandel.

Jouw opdracht wordt zorgvuldig met oog voor de afgesproken timing uitgevoerd.

Je mag rekenen op een 24-uur service! Flexibiliteit, efficiëntie en ervaring worden ook gegarandeerd.

Klaar voor een ecologische en duurzame wereld?

Vraag een offerte aan of kom ons bezoeken in Oudsbergen!

Wat hebben we tot nu toe bereikt

+
Projecten
Toonzaal
+
Werknemers
+
Jaar Ervaring
Review: Wat zeggen klanten over Erro Heating

WAT ZEGGEN KLANTEN

over Erro Heating

Reviews

"Probleem met verwarmingsketel en zelfde dag nog verder geholpen. We hebben slechts één simpel telefoontje moeten plegen en Erro Heating regelde de rest. Binnen de dag hadden we terug verwarming en konden we onze werkzaamheden verder zetten! De prijs werd steeds duidelijk op voorhand afgesproken zodat we geen verassingen tegen kwam achteraf. Techniekers steeds heel vriendelijk en attent. De nodige uitleg wordt gegeven en er wordt op een correcte manier antwoord gegeven op alle vragen. De technieker nam de tijd om alles stap voor stap uit te leggen zodat we zelf de juiste beslissing konden maken! Chapeau, knap werk!"
Bart Helling - Klant Erro Heating
Bart Hellings
Klant Erro Heating