fbpx

Industry

Verwarming is vandaag veel meer geworden dan enkele verwarmingstoestellen voorzien. Het komt er op neer dat u eerst grondig nadenkt over o.a. verbruik, comfort, ecologie, design, beschikbare plaats, gas of mazout, hoog rendement, het aantal circuits u nodig heeft, met hoeveel mensen u tegelijk wilt kunnen douchen en ga zo maar door.

Bij Erro komen we ter plaatse om samen met u de beste oplossing te kiezen voor uw specifieke behoeften in functie van uw gezinsleven of in functie van uw bedrijf.

Industry

Industry​

Industry​

Industry​

trans-600x800

Stookplaats

Heb je een verwarmingsketel nodig van 70 kW of meer? Vanaf 70 kW spreekt men van een stookplaats en niet meer van een technische ruimte. Een stookplaats moet voldoen aan strikte voorschriften op het vlak van verluchting, afmetingen, brandveiligheid…

In de stookplaats bevinden zich de verwarmingsketel en hoofdcollectors.  De inrichting ervan is altijd maatwerk. Je kan kiezen tussen verwarmingsketels op aardgas, mazout, maar ook een warmtepomp is mogelijk. Verder heb je de keuze tussen één grote verwarmingsketel of verschillende kleinere ketels in cascade.

De regeling van uw installatie voor een maximaal rendement rekening houdend met het modulatiebereik van uw installatie is essentieel.  Erro Heating zorgt ervoor dat je de installatie vanop afstand kunt beheren. Zo kan je het verbruik volgen en kringen uitschakelen.

 

Bij Erro heating kan je ook terecht voor een verwarmingsaudit.

Een verwarmingsaudit is om de vijf jaar verplicht. Hierdoor krijg je een overzicht van de verbeterpunten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je installatie mits de nodige aanpassingen krijgt en energetisch optimaal presteert.

Luchtverhitters

Ben je op zoek naar gasgestookte luchtverwarming? Voor een kwalitatief en betaalbaar luchtverwarmingssysteem zit je goed bij Erro Heating. Kwaliteit wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Welk systeem je ook kiest, je kan altijd rekenen op uitmuntende kwaliteit. En het mooie hiervan is: de systemen zijn betaalbaar! Door een offerte kan je eenvoudig zien hoeveel het je kost en of dit binnen jouw budget ligt. Samen met jou kijken wij naar de best mogelijke oplossing. Erro Heating is de specialist in gasgestookte luchtverwarming.

Wanneer je kiest om voor gasgestookte luchtverwarming te gaan, is het goed om het antwoord te weten op de vraag: Wat is heteluchtverwarming? Het werkt eigenlijk precies zoals je het leest: de lucht wordt verwarmd. Een stroom warme lucht wordt door het pand geleid. Op die manier wordt het hele pand opgewarmd. Heteluchtverwarming kan op verschillende manieren gedaan worden. Bij gasgestookte luchtverwarming wordt de lucht in het apparaat opgewarmd. Vervolgens wordt deze luchtstroom op natuurlijke wijze verspreid. Één van de grootste voordelen is dat je met luchtverwarming een ruimte heel snel kan opwarmen.

trans-600x800
trans-600x800

Ventilatie

Bij Erro Heating kan je terecht met al je HVAC projecten. Door onze professionele aanpak en jarenlange expertise, kunnen we je totaaloplossingen aanbieden.  Van ontwerp, dimensionering tot realisatie kijken we graag mee naar de behoefte van jouw project. Om de kwaliteit van de binnenlucht te garanderen, is een goed ventilatiesysteem noodzakelijk. Bij Erro Heating heb je keuze uit duurzame premium producten. Wij dimensioneren het debiet , vermogen ,filtratie, kanaalwerk en het benodigd verwarming/ koel – vermogen op basis van de behoefte van uw project.

Chillers

Een chiller of ijswatergroep zal in de toekomst meer en meer worden ingezet. Door stijgende koelmiddel prijzen wint de chiller steeds meer aan terrein vooral in grote vermogens. Door een beperkt koelmiddelinhoud dat gescheiden wordt door een warmtewisselaar dat op zijn beurt water opwarmt of koelt tot een gewenste temperatuur.
Dit water kan gebruikt worden als comfortkoeling als ook productkoeling.
Een chiller moet altijd correct gedimensioneerd worden. Als men onder dimensioneert zal een chiller veel draaiuren hebben. Daardoor zal het toestel een korte levensduur hebben en veel onderhoud / herstellingen zal vergen.
Als men over dimensioneert zullen vooral de compressoren hier slachtoffer van zijn. Door het groot pendelgedrag zullen de compressoren onderhevig zijn aan slijtage. Het rendement zal daardoor zakken met als resultaat een hoog energieverbruik.
Bij Erro hechten we veel belang aan de kwaliteit. Dit geldt voor onze producten alsook dimensionering, plaatsing en service.
Doordat een chiller af te stemmen aan je installatie, kunnen we ervoor zorgen dat je ten allen tijden geniet van een duurzame en energiezuinige oplossing. Kwaliteit verzekerd!
Wij geloven in premium merken. Je mag rekenen op een goed gedimensioneerd concept en uitstekende plaatsing met de beste service.
Ijswatergroep / Chiller zijn geschikt voor
– Grote woningen
– Bedrijven
– Ziekenhuizen
– Restaurants
– Winkelcentra en grootwarenhuizen

trans-600x800
trans-600x800

Warmtekrachtkoppeling

Warmtekrachtkoppeling
Gelijktijdig stroom en warmte opwekken in industriële gebouwen.
Een warmtekrachtkoppeling module (WKK-module) op een brandstof produceert warmte en elektriciteit tegelijkertijd. Door haar vermogen is ze geschikt voor huizen en bedrijven. In het warmteproducerende deel wordt de WKK-module gecombineerd met een verwarmingsketel. Beide warmtebronnen zijn aangesloten op de installatie voor verwarming van verwarmings- en sanitair water.
De techniek is vooral ontwikkeld voor grote gebouwen met een grote warmtebehoefte zoals ziekenhuizen.
Een Warmtekrachtkoppeling is goed voor de portemonnee en het milieu
Voordelen van een wkk
1. Lager brandstofverbruik
In vergelijking met een afzonderlijke, gescheiden productie, waarbij enerzijds elektriciteit in een centrale wordt opgewekt en anderzijds warmte in een ketel, kan men met wkk tot 20% brandstof uitsparen.
2. Lagere CO2-uitstoot
Maar ook een daling van andere schadelijke verbrandingsstoffen zoals roet, NOx, CO,…
3. Lagere energiefactuur
Als de installatie correct gedimensioneerd is, kan een wkk de verwarmingsfactuur soms tot 10% doen dalen.
Vraag uw offerte aan
Foto wkk